Фарширований перець в духовці (фото, рецепт)

Автор | 18 Липня, 2021

«Немає любові більш щирої, ніж любов до їжі»   Бернард Шоу

Перець запечений в духовці з сиром та м’ясом.

Швидко та смачно приготовити перець фарширований в духовці можливо з використанням доступних інгредієнтів.

  Інгредієнти (склад):

  • 1 – 1,5 кг. червоного перцю середніх розмірів;
  • 700 гр. мяса (свинина, яловичина, курка);
  • 150 гр. твердого сиру;
  • 2 – 3 шт. помідор;
  • 2 – 3 зубчика часнику;
  • Петрушка, укріп, перець «чілі», паприка, сіль – за смаком;
  • 100 гр. води.

Ͳ = 170 °С; t = 60 хв.

Почистити перець. Розрізати зі сторони корінця та вибрати середину (насіння), таким чином щоб залишилась «шапочка».

Почистити перець зрізавши верх
Червоний, солодкий перець

  М’ясо та сир перемолоти на м’ясорубку. Добавити дрібно порізаний часник, помідори, приправу за смаком (укріп, петрушка, перець «чілі», паприка, сіль). Перемішати.

М`ясо
Твердий сир
М`ясо та сир перемолоти на м`ясорубці.
Фарш
До фаршу добавити помідори та спеції
петрушка
Петрушка

  Начинити перець та накрити «шапочкою».

Начинений солодкий перець

 Начинений підготовленим фаршем червоний перець скласти в скляний жаротривкий посуд, або інший за наявності. Накрити кришкою або продуктовою фольгою, з метою уникнення пригорання. Налити 100 гр. води.

Фарширований червоний перець складений в посуд

  Запікати в духовці протягом години до повної готовності при температурі  170 °С.

Фольга
Запечений в духовці фарширований перець

  Подавати до столу гарячим.

Сервірований перець

Смачного!

Читайте також: “Неперевершений рецепт чорносливу з горіхами (фото)”;

Цукерки “Гранола” (рецепт, фото)

«власний досвід»

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *