Як приготувати вінегрет? (фото, рецепт)

Автор | 8 Березня, 2023

” – Коханий, я хочу шубу! – Кохана, ти ще вінегрет не з’їла…” Десь в Україні))

     Вінегрет – це традиційна українська страва, яка готується з овочів.

Якщо вам потрібно швидко приготувати венігрет, то це залежатиме від того, які інгредієнти у вас є під рукою.

Основні інгредієнти для вінегрету – це варені картопля, буряк, морква та цибуля. Додатково можна додати квасолю, огірки, зелень, квашену капусту та інші інгредієнти на ваш смак.

  Спочатку потрібно відварити картоплю, буряк, моркву та фасолю якщо хочете її додати.

Венігрет

  Отже, якщо у вас вже є варені картопля, буряк та морква, то ви можете швидко приготувати венігрет, виконавши наступні кроки:

  1. Наріжте картоплю, буряк та моркву на кубики.
  2. Додайте квасолю та нарізані огірки (якщо вони є в наявності) до овочів.
  3. Додайте нарізану цибулю та зелень за смаком.
  4. Полийте овочі олією та оцтом за смаком та перемішайте.
  5. Подайте на стіл та насолоджуйтесь.

Для того щоб весь венігрет не пофарбувався в колір буряка спочатку сам буряк перемішайте з олією. Олія нейтралізує фарбу буряка і інші інгредієнти залишаться оригінального кольору.

Зазвичай венігрет можна приготувати протягом 20-30 хвилин, але якщо у вас вже є варені овочі, то цей процес можна значно скоротити.

Читайте також: “Фарширований перець в духовці (фото, рецепт)”

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *