Поради, лайфхаки, життєві примудрості, лазівки, хитрики, підказки

На цій сторінці ви знайдете різні поради, примудрості, лайфхаки, хитрики, підсказки, лазівки що допомагають в повсякденному житті, побуті.

Для того щоб весь венігрет не пофарбувався в колір буряка спочатку сам буряк перемішайте з олією. Олія нейтралізує фарбу буряка і інші інгредієнти залишаться оригінального кольору

Підключати генератор до будинку потрібно таким способом щоб залишити постійно підключеним “нуль” від центральної мережі. Від цього буде залежати коректність роботи “фазозалежних” пристроїв, таких як опалювальні котли.

Щоб м’ясо під час обсмаження було м’яким та соковитим сіль потрібно добавляти лише в кінці, як м’ясо вже буде приготовлене, або за декілька хвилин до готовності.

Чорнослив потрібно проварити у воді з додаванням вина – один стакан на літр води

Перед подачею чорносливу до столу його потрібно проварити у цукрі та вині. Цукор додасть чорносливу додаткового блиску, а вино аромату.

Щоб шматки свіжої риби під час обсмажування не розвалювалися а залишалися цілими, необхідно рибу підсолити та дати постояти близько години

Щоб природний камінь під час приклеювання тримався міцніше його потрібно почистити від пилу та бруду і промочити водою зануривши на декілька хвилин під воду.