Автомагнітола на андроїді. Чому варто замінити штатну магнітолу? (фото, відео)

Автор | 14 Грудня, 2021

“Все почалося з того, що я озирнувся і, не побачивши автомобіля своєї мрії, вирішив сконструювати його сам.” Фердинанд Порше

Чому варто замінити автомагнітолу на андроїд?

 Ми живемо в світі швидкого розвитку технологій і автомобільна промисловість не стоїть осторонь.

  Практично всі нові сучасні автомобілі обладнуються мультимедійними системами з сенсорним дисплеєм, на який виводяться різні функції автомобіля, такі як: бортовий комп’ютер, показники швидкості, навігація, парктронік, відео, музика тощо. Деякі з них мають доступ до інтернету 4G або через WiFi.

Автомагнітола на Андроїд з сенсорним дисплеєм 10′

  Але що робити якщо ваш автомобіль не обладнаний сучасною мультимедійною системою з великим дисплеєм?

   Варіанта два:

  1. Заміна автомобіля)). Але це далеко не всім підходить, зважаючи на ціни та можливості.
  2. Замінити вбудовану автомобільну магнітолу на нову, сучасну на операційні системі Андроїд, на штатне місце. Або додатково встановити таку магнітолу.

   Особливо увагу заслуговують автомобілі пригнані з за кордону: США, Європи, Кореї тощо.

  Купивши вживаний автомобіль з пробігом за кордоном для вас він стає новим. І це нормальне та останнім часом масове явище. За помірні кошти ви отримуєте сучасний, комфортний автомобіль, але дуже часто з морально застарівшою мультимедійною системою.

  На сьогоднішній день є безліч пропозицій по переобладнанню або дообладнанню автомобіля сучасною автомагнітолою. Серед них можна виділити два види магнітол по типу установки:

  1. Замість старої в штатне місце автомобіля;
  2. Універсальну для монтажу в зручному місці на панелі авто.

   За операційною сисемою можна виділити:

  • Автомагнітола на операційній системі Андроїд;
  • Автомагнітола на іншій системі (часто невідомій).

  Якщо купляти автомагнітолу на іншій системі потрібно десять разів подумати, чи варто вона того? Чи буде вона виконувати всі необхідні функції: навігація, бортовий комп’ютер тощо?

    Самим оптимальним варіантом є мультимедійна автомобільна система на ОС Андроїд з підтримкою інтернету 4G, розроблена під конкретну модель автомобіля.

  Так саме мультимедійна система, а не автомагнітола. Тому що встановивши її ви отримуєте практично повноцінний багатофункціональний планшет з усіма можливими програмами як і у смартфоні на Андроїді. 

    ЇЇ можна купити розроблену спеціально під заміну старої, на її штатне місце, для більшості відомих моделей іноземних виробників в тому ж Китаї. І, до речі, таку магнітолу можна встановити власноруч, без особливих знань автоелектрика. Достатньо зняти стару, під’єднати готові роз’єми, встановити нову і все. Готово.  

  Окрім сучасної мультимедії, відео, музика, Yutube, радіо сервісів Google, та різних навігаційних систем ще досить багато суто автомобільних опцій.

Читайте також: “Електромобілі”

  Серед них бортовий комп’ютер з відображенням швидкості, пробігу, температури навколишнього середовища, стану системи, зчитування помилок та багато іншого (в залежності від прошивки конкретного автомобіля деякі функції можуть не працювати. Наприклад якщо автомобіль не обладнано датчиком температури навколишнього середовища то й програми в автомагнітолі відображати її не будуть. Хіба що з використанням метеостанцій з інтернету.)

  Присутня опція підключення автомобільного сканера ELM 327.

  Функції автомобільної мультимедійної системи що поліпшують безпеку. 

  До такої автомагнітоли можна підключити відеореєстратор як передній так і задній. Без нього зараз ніяк.

 Паркувальна система, яка дуже допомагає паркуватися, особливо великих габаритних автомобілів в тому числі позашляховиків. Уявіть собі екран 10, на якому відображається паркувальна зона позаду автомобіля, яку не видно в дзеркала заднього виду, які як відомо не покривають всю зону огляду.

  Через сервіси Google можна налаштувати передавання геоданних на ваш смартфон в постійному режимі. Фактично ваш автомобіль буде відслідковуватися вами, і якщо хтось на ньому десь поїхав без вашого відома, це можна відслідкувати. Наприклад, ваша друга половина (дружина або чоловік) захотіла здійснити шопінг без вашого відома на вашому (спільному) автомобілі)).

  Є функція що зв’язує ваш смартфон з автомобільним планшетом, яка приймає дзвінки. Можна спілкуватися не беручи до рук телефон.

   Та багато-багато інших цікавих функцій що покращують ваше водіння та перебування в автомобілі.

  Ну і на останок респектабельний вигляд салону автомобіля. Автомагнітола з великим сенсорним дисплеєм «омолоджує» автомобіль.

Відео огляд автомагнітоли на ОС Андроїд, в штатне місце автомобіля

  Здоров’я вам та вашим близьким, приємних попутників та рівних доріг.

  Залишились питання або є що добавити – пишіть в коментарях.    

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *