Бісквіт з вишнями. Бісквітний пиріг з вишнями. Простий та швидкий рецепт (фото, рецепт)

Автор | 23 Квітня, 2021

«- Ніхто в житті, – сказав Том, – не вважав підступом кусок торта та порцію морозива» Рей Бредбері

  Простий та швидкий рецепт смачного бісквіту з ягодами.

Бісквіт
Бісквіт

Готується легко, а смакує неперевершено))

Лише натуральні складові

Інгредієнти:

  • Борошно, 100 гр.;
  • Крохмаль, 50 гр.;
  • Сода, дрібка;
  • Яйця, 5 шт.;
  • Вишні, 200 – 300 гр.
  • Цукор, 170 гр.;
  • Масло вершкове або розтоплене 30 гр.,  або столова ложка олії.

Ͳ = 180 °С; t = 30 хв.

Процес приготування.

   Змішати інгредієнти в посудині та поставити на водяну баню.

Читати також: “Паска. Неперевершений рецепт смачної паски (рецепт, фото)”

     Водяна баня – це посудина з водою що прогрівається за допомогою газової або електричної плити чи іншим способом а в неї опускається інша посудина з потрібною для прогріву сумішшю. Для чого потрібна «водяна баня» ? «Водяна баня» дає можливість поступово прогріти занурену в неї посудину до необхідної температури не пошкодивши, при цьому, саму суміш майбутнього бісквіту чи інших продуктів. 

   Помішуючи суміш інгредієнтів прогріти до температури близько 43 °С. Якщо кухонний термометр відсутні можна перевірити температуру зануривши палець в суміш. Температура суміші має бути трохи теплішою за температуру тіла.

  Прогріту суміш для бісквіту зняти з водяної бані збити на високій швидкості (щоб суміш збільшилась в об`ємі в 3 (три)  рази)

   Підготовлену суміш (тісто) викласти на завчасно змащений протвінь або іншу посуду, зручно також використати спеціальний папір для випічки (кальку), та поставити в завчасно розігріту духовку.

Читатайте також: “Кекси в духовці. Неперевершений рецепт смачних кексів (фото, рецепт)”

  Щоб зробити пишний бісквіт з вишнями необхідно на дно посудини, посипане борошном, викласти частину підготовлених вишень без кісточки злегка просушених або проціджених на друшляку. Потім викласти частину тіста поверх вишень та зверху доповнити залишеною частиною вишень. Далі викласти останній шар тіста (суміші для бісквіту)     

  Випікати при температурі 180 °С протягом 30 хв. Щоб перевірити готовність бісквіту можна дерев`яною зубочисткою або сірником проколовши бісквіт. Якщо сірник сухий, то бісквіт готовий.   

Бісквіт з ягодами
Бісквіт з ягодами
Бісквіт ний пиріг з вишнями, калька для випічки
Бісквіт ний пиріг з вишнями, калька для випічки
Скибка бісквіту
Скибка бісквіту
Бісквіт з вишнями, скибка
Бісквіт з вишнями, скибка
Бісквіт з вишнями
Бісквіт з вишнями

    Смачного!!!

Читайте також: “Печиво домашнє. Здоба натуральна, здорова їжа (фото, рецепт).”

  Пишіть в коментарі чи сподобався рецепт.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *