Чізкейк полуничний (клубнічий) (рецепт, фото)

Автор | 7 Січня, 2021

«Седі відсвяткувала початок нового життя бокалом шампанського, шматком вишневого чізкейка та свіжою завівкою» Шерон Оуен

   Найсмачніший торт «Чізкейк полуничний» випікається з натуральних складових. Свіжий натуральний коров’ячий сир та полуниці м’яких солодких сортів.

   Дійсно неперевершений смак та полуничний аромат чізкейка не залишить байдужим жодного найприскіпливішого гурмана. «Чізкейк полуничний» займає гідне місце серед вишуканих десертів.

Полуничний чізкейк
Полуничний чізкейк

  Лише натуральні складові

  Чізкейк складається з трьох частин:

  1. Нижня частина чізкейка – бісквітний корж.
  2. Середня частина чізкейка – сирна суміш.
  3. Верхня частина – полуничне або вишневе жиле з свіжими полуницями.

    Інгредієнти:

  • Яйця курячі, 5 шт.;
  • Мука, 250 гр.;
  • Цукор, 250 гр.;
  • Полуниця (клубніка);
  • Фрукти та/або ягоди: вишні, черешні, полуниця тощо;
  • Желатин;
  • Сир коров’ячий – 1 кг.;
  • Мед або цукор за смаком;

Процес приготування.

  1. Бісквітний корж.

 Яєць, 250 гр. муки та 250 гр. цукру збивати бледерем або міксером близько 10 хв.

 Вилити в форму, таку саму або ту ж саму в якій буде збиратися Чізкейк, або дека та поставити до розігрітої духовки. Запікати 20 хв. При температурі 170 – 180 С.

Ͳ = 180 °С; t = 20 хв.

Бізквіт
  • 2. Сирна суміш.

   1 кг. сиру змішати з 400 гр. сметани та добавити мед або цукор за смаком.

  Збивати блендерем або перекрутити декілька разів через м’ясорубку до отримання однорідної суміші.

  Розтопити желатин, за об’ємом згідно інструкції до желатину, та змішати з сирною сумішшю.

Сирково смитанна суміш з желатином
Сирково смитанна суміш з желатином
  • 3. Полуничне або вишневе желе.

   Зварити компот концентрований, на 30 % більше ніж зазвичай, з ягід або фруктів (вишня, черешня, полуниця…). Доповнити желатином, без ароматизаторів, згідно інструкції на упаковці.

Спілі полуниці (клубніка)
Спілі полуниці (клубніка)

Збираємо торт.

  • На низ форми викладаємо бісквітний корж (пункт 1);
  • Зверху рівномірно викласти підготовлену сирну суміш з желатином (пункт 2)
  • Покласти в холодильник на 15 хв.;
  • Після перетворення сирної маси в желейну суміш зверху розложити полуницю цілу або порізану навпіл та акуратно залити або викласти столовою ложкою підготовлене желе (пункт 3) щоб не порушити створений з полуниць малюнок.
  • Підготовлений трьох шаровий торт «Чізкейк полуничний» покласти до морозилки на 15 – 20 хв., або у холодильник на ніч.

Читати також: “Цукерки з начинкою «Гранола» (фото, рецепт)”

  Після застигання витягти з холодильника та подавати на стіл з блюдом. Блюдо для створення Чізкейка краще вибирати з спеціального скла.

Чізкейк полуничний
Чізкейк полуничний
Чізкейк полуничний в розрізі
Чізкейк полуничний в розрізі
Тришаровий чізкейк
Тришаровий чізкейк
Скибка смачного Чізкейка
Скибка смачного “Полуничного Чізкейка”

    Незрівнянний смак та полуничний аромат десерту.

  Смачного!!!

  Пишіть в коментарі чи сподобався рецепт.

Читайте також: “Печиво домашнє. Здоба натуральна, здорова їжа (фото, рецепт).”

“своїми руками” “власний досвід”

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *