«Немає любові більш щирої, ніж любов до їжі» Бернард Шоу
Перець запечений в духовці з сиром та м’ясом.
Швидко та смачно приготовити перець фарширований в духовці можливо з використанням доступних інгредієнтів.
Інгредієнти (склад):
- 1 – 1,5 кг. червоного перцю середніх розмірів;
- 700 гр. мяса (свинина, яловичина, курка);
- 150 гр. твердого сиру;
- 2 – 3 шт. помідор;
- 2 – 3 зубчика часнику;
- Петрушка, укріп, перець «чілі», паприка, сіль – за смаком;
- 100 гр. води.
Ͳ = 170 °С; t = 60 хв.
Почистити перець. Розрізати зі сторони корінця та вибрати середину (насіння), таким чином щоб залишилась «шапочка».
М’ясо та сир перемолоти на м’ясорубку. Добавити дрібно порізаний часник, помідори, приправу за смаком (укріп, петрушка, перець «чілі», паприка, сіль). Перемішати.
Начинити перець та накрити «шапочкою».
Начинений підготовленим фаршем червоний перець скласти в скляний жаротривкий посуд, або інший за наявності. Накрити кришкою або продуктовою фольгою, з метою уникнення пригорання. Налити 100 гр. води.
Запікати в духовці протягом години до повної готовності при температурі 170 °С.
Подавати до столу гарячим.
Смачного!
Читайте також: “Неперевершений рецепт чорносливу з горіхами (фото)”;
Цукерки “Гранола” (рецепт, фото)
«власний досвід»