Цукерки з начинкою «Гранола» (фото, рецепт)

Автор | 14 Серпня, 2019

«Життя — наче коробка з цукерками, ніколи не знаєш, що за сюрприз там прихований»
Форрест Гамп (Forrest Gump)

Неперевершено смачні та дуже корисні цукерки «Гранола». Легко та швидко виготовити власноруч.

Інгредієнти:

  • Ізюм – 2 стакана. Перебрати та пропарити гарячою водою;
  • Волоські горіхи – 2 стакана;
  • Вівсяні пластівці – 1 стакан. Завчасно просушити в духовці при температурі 50-70С, добавити солі та кориці за смаком;
  • Какао (якісне) – 2-3 столові ложки;
  • Чорнослив – 1 стакан. Попередньо промити;
  • Лимон 0,5.
ізюм
горіхи Волоські
вівсянка
чорнослив
лимон

Підготовка інгредієнтів.
Ізюм, волоські (грецькі) горіхи, вівсянку перемолоти в м’ясорубці та ретельно перемішати. Добавити сік половини лимону. Чорнослив перемолоти на м’ясорубці окремо від інших інгредієнтів.

Цукерки:
Взяти третину (бл. 30%) суміші ізюму, горіхів та вівсянку. Зробити цукерки у формі кульок або іншої форми.

Цукерки з ароматом какао:
До наступної третини суміші ізюму, горіхів та вівсянки додати 2-3 столові ложки какао. Перемішати та виготовити цукерки.

Цукерки з чорносливом:
До решти суміші ізюму, горіхів та вівсянки додати завчасно перемелений чорнослив. Перемішати та виготовити цукерки.

Все, страва готова. Подавати розклавши цукерки з різним смаком на одну тарілку, або на різні, за бажанням.

цукерки гранола
Цукерки “Гранола”

Смачного.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *