Питна вода (фото)

Автор | 27 Березня, 2019

«Істина у вині, здоров’я у воді»
Латинське прислів’я.

Людина на 80% складається з води. Тому важливо:

  1. Встановити фільтр на воду для приготування їжі. Рекомендується три колби:
  • Картридж грубої очистки зі спіненого поліпропілену;
  • Картридж з гранульованого вугілля з кокосового горіха;
  • Картридж з пресованого вугілля.
  1. При відсутності фільтра (або як додатково до системи фільтрації):
  • Залишати воду в емальованому відрі на 10 – 12 год. (для вивільнення хлору). Відро кришкою не накривати. Краще набирати ввечері, і до ранку вода буде відстояна.
  • Використовувати 2/3 об’єму відстояної води
Залишок 2/3 загального об`єму

Емаль на відрі має бути цілісною, без сколів. Після того як вода закінчилася – відро вимити чистою ганчіркою з содою та набрати свіжу воду.

    Найкраще відстоювати воду в скляному посуді, але це не дуже практично. Наприклад в скляному 3-х літровому бутлі об’єм придатної для вживання води – лише 2л. (а 1 літр, з самого низу, прийдеться вилити).

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *